MTB

Wielercomité Heemskerk, organiseert samen met IJsclub Kees Jongert en ProKids een MTB tocht op 19 november voor de Stichting Kanz.

In de IJmond zijn er enkele leden die aan de zeldzame ziekte lijden van het Pit Hopkins syndroom. Er is voor de school van deze zieke mensen behoefte aan speeltoestellen maar ook zwemlessen, dit willen wij mogelijk maken om voor hun te gaan fietsen.

De tocht gaat door de natuur en over strand, een duinkaart is niet nodig. De lengte van de tocht is 42km en de start is bij het clubgebouw van IJsclub Kees Jongert Adelaertlaan 5 in Heemskerk. De kosten van inschrijving is €5,00. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de stichting. De start is van 9.00 uur tot 10.30 uur en de gehele route is uitgepijld.